Larsen and Keller Education

Principles of Fermentation Technology

Principles of Fermentation Technology

Produktbeskrivelse

Fermentering er en metabolsk prosess som fører til kjemiske forandringer i organiske substrater gjennom enzymers virkning. Denne prosessen har en avgjørende rolle innen matproduksjon, der mikroorganismer benyttes for å fremkalle ønskede endringer i matvarer og drikkevarer. Innen mikroorganismer er fermentering den primære metoden for å produsere ATP gjennom nedbrytning av organiske næringsstoffer uten tilførsel av oksygen. Blant de viktigste produktene som skapes ved hjelp av fermentering finner vi ethanol, melkesyre og hydrogengass. I industriell sammenheng skilles det mellom batch- og batch-matede prosedyrer. I en batch-prosess kombineres ulike ingredienser, og reaksjonene skjer uten forstyrrelse, mens det i en batch-matede prosess tilsettes nye ingredienser under fermenteringsprosessen. Denne boken presenterer det komplekse emnet fermentering på en lettfattelig og lett tilgjengelig måte, og tar for seg ulike tilnærminger og evalueringer knyttet til emnet.

Prishistorikk

Lavest
1607 KR
Høyest
1691 KR
Gjennomsnitt
1651 KR
Median
1641 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Larsen and Keller Education
Navn Principles of Fermentation Technology
GTIN/EAN/ISBN 9781641726764
Kategorier Bøker