I Lateral Cooking presenterer Niki Segnit en banebrytende tilnærming til matlaging som gir leserne en dypere forståelse av oppskrifters underliggende prinsipper. Dette verket er ikke bare en samling oppskrifter, men heller et kompass for de som ønsker å bli mer kreative på kjøkkenet. Enten du er en erfaren kokk eller en nybegynner, vil du finne nyttige verktøy for å tilpasse og eksperimentere med smakene du elsker. Boken inneholder 77 'startpunktsoppskrifter', som hver gir deg muligheten til å utforske og erstatte ingredienser, noe som gjør det enklere å omforme og tilpasse de mange verdensmatene. Under kategorien 'Brød', for eksempel, lærer vi å lage alt fra flatbrød til havrekjeks og bokhvete-nudler. Med innsiktsfulle tips og veiledninger oppfordrer Segnit oss til å leke i matlagingens verden, slik at vi kan bygge opp vår egen stil og forståelse av mat på en ny og spennende måte. Denne boken er en uunnværlig ressurs for alle som ønsker å ta kjøkkenferdighetene sine til neste nivå.