Oppdag en verden der sjokolade er kongen, hvor denne allsidige ingrediensen omdannes til herlige kaker, terter, mousser, isdessert, drikker, kjeks og søtsaker. Her finner du den definitive samlingen av fristende klassikere samt et utvalg av nye og originale kreasjoner. Succes er garantert fordi oppskriftene er utviklet av kokkene fra verdens eldste og mest kjente kulinariske institusjon, Le Cordon Bleu, som er kjent for å presentere matlagingsferdigheter på en klar og lettfattelig måte. Boken inneholder ikke bare et bilde av hver ferdigrett, men også en rekke uvurderlige teknikker illustrert med trinn-for-trinn-fotografier, som gjør det mulig selv for nybegynnere å mestre oppskriftene. Hver av de 180 fristende oppskriftene vil heve ethvert måltid – enten du er på jakt etter en strålende avslutning på en middag, en imponerende overraskelse til en spesiell anledning, eller bare noe for å glede deg selv, familien eller vennene dine.