En personlig reise gjennom Raymond Blancs legendariske restaurant-hotell, Le Manoir aux Quat’Saisons, i løpet av de fire årstidene, med 120 oppskrifter fra hans anerkjente kjøkken. Beliggende i de bølgende åsene i Oxfordshire, er Le Manoir aux Quat’Saisons en bastion for haute cuisine og et fyrtårn for l’art de vivre. Det er også det eneste landeiendoms-hotellet i Storbritannia som har hatt to Michelin-stjerner i mer enn tre tiår, ledet av den store kokken Raymond Blanc. Denne boken gir leseren en personlig omvisning i Le Manoir gjennom årets fire årstider. Som den ultimate verten avslører han med kjærlighet historiene bak de luksuriøst innredede rommene og de vidunderlige hagene. Men det er maten som står i sentrum på Le Manoir, og her finner du oppskriftene på hundre og tjue av de mest kjente rettene, fra de som kan gjenskapes hjemme, som Soupe au pistou og Soufflé de rhubarbe, til de sensasjonelle severingene, inkludert Thème sur la tomate og Cassolette d’abricot, som har gjort stedet berømt.