I oppfølgingen til sin New York Times bestselger "Antoni in the Kitchen" inviterer Queer Eye-stjernen Antoni Porowski oss inn i sitt enkle og inspirerende kjøkken med boken "Let's Do Dinner". Her deler han enkle og smakfulle middagstips for hver kveld i uken. Middag med Antoni betyr tilfredsstillende retter med magert protein og rikelig med grønnsaker, og med en liten dose karbohydrater og dekadente smaker. Enkelt, men alltid spesielt. Antoni holder handlelistene korte, samt trinnene og panntypene til et minimum. Oppskrifter som pulled chicken nachos, pasta carbonara med vårløk og erter, eller panneristet steak med harissa-smør og sprø poteter gjør seg perfekt etter en lang arbeidsdag eller når du ønsker å underholde uformelt. Han viser også hvordan du kan løfte smaken, lage spennende måltider fra basisvarer, gi klassikere en ny vri ved å bytte ut én overraskende ingrediens, og lage en smakfull vegansk kornbolle. I tillegg deler han sine hemmelige våpen for hvert kjøkken som gjør matlagingen rask og effektiv.