La oss spise Frankrike! er en bemerkelsesverdig bok som er både en hyllest til fransk matkultur og en omfattende samling av klassiske oppskrifter. Utnevnt til en av årets beste matbøker av anerkjente publikasjoner som New York Times Book Review, National Geographic og The Guardian, skiller denne boken seg ut som en uunnværlig ressurs for matentusiaster og franskelskere. Med sin unike kombinasjon av encyklopedisk grundighet og fengslende visuelle elementer, gir den leserne en fryd for både øyne og gane. I boken finner vi tidløse oppskrifter som pot-au-feu, åtte essensielle blandede salater, pâté en croûte, blanquette de veau og den beste ratatouille. Boken inneholder også profiler av kjente franske matikoner som Colette, Curnonsky, Brillat-Savarin og Bocuse, samt Troigros-dynastiet og Victor Hugo. I tillegg presenteres en region-for-region oversikt over berømte oster, spekemat og oppskrifter fra hver del av landet. Med plakater av franske brød, viner, østers, og til og med fries, inviterer denne boken leserne til å utforske det mangfoldige landskapet av fransk kosthold. Møt endiven, skjønnheten fra nord; udødeliggjort i både oppskrifter og historier. En bok som tar deg med på en kulinarisk reise gjennom Frankrike, et kapittel av gangen.