«La oss lage ramen!» er en unik kokebok i grafisk format som tar leseren med på en lettfattelig reise inn i ramen-verdenen fra komforten av sitt eget hjem. Denne boken presenterer en samling av tilgjengelige ramen-oppskrifter, fra enkle hverdagsbuljonger til mer tidkrevende prosjekter med hjemmelagde nudler og kraftige stoker. Med bidrag fra anerkjente ramen-kokker, sørger forfatterne for både lærerike og underholdende opplevelser for matlagere i alle ferdighetsnivåer. I tillegg til å tilby over 40 oppskrifter som dekker alt du trenger for å lage den perfekte ramen, inkludert buljonger, tares, nudler, og smakfulle toppings, skaper Amano og Becan fargerike og humoristiske tegneseriestriper som illustrerer hvert enkelt steget i prosessen. Leserene får ikke bare muligheten til å lære om maten, men også å dykke ned i ramenens rike historie og betydning i japansk kultur. Boken er fylt med nyttige tips og preparerings-triks, spesielt designet for å gjøre det enkelt å tilberede ramen på travle hverdager. Forfatterne deler også interessante anekdoter og kulturinnsikter, samt kloke ord fra kjente ramen-kokker som Ivan Orkin og Brian MacDuckston fra Ramen Adventures. Oppskriftene spenner over et bredt spekter, med buljonger som Shio, Shoyu, Miso og Tonkotsu, og tar for seg alt fra de essensielle komponentene til de utradisjonelle tilbehørene. Med «La oss lage ramen!» vil leserne ikke bare mestre kunsten å lage ramen, men også oppdage den rike tradisjonen som omgir denne japanske maten.