Sous vide håndbogen - av Tanggaard Karsten - bok (innbundet bok) | Språk: Dansk
Produktbeskrivelse
I 'Sous vide håndbogen' deler Karsten Tanggaard, en av Danmarks mest anerkjente forfattere innen sous vide, sin omfattende erfaring og kunnskap om sous vide-teknikker. Denne boken er et svar på det ofte stilte spørsmålet: 'Hva anbefaler du?' Her finner du en praktisk guide til hvordan du klargjør, tilbereder og fullfører forskjellige råvarer, samt smakfulle forslag til hva du kan servere til. 'Sous vide håndbogen' er ikke mettet med teorier, men fokuserer på de konkrete anvisningene, tipsene og triksene som virkelig teller for å sikre at du lykkes hver gang. Den er designet som en lett tilgjengelig oppslagsbok som enkelt kan plasseres på kjøkkenbordet, slik at du raskt kan finne informasjon når du står med en ny råvare, selv om det er første gang du tilbereder den. Med 214 pålitelige og testede oppskrifter for kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker, gir 'Sous vide håndbogen' deg den korteste veien fra råvare til en suksessfull middag på tallerkenen.