Literary Licensing, LLC

Butchering, Processing, and Preservation of Meat

Butchering, Processing, and Preservation of Meat

Produktbeskrivelse

Boken 'Butchering, Processing, and Preservation of Meat' er en omfattende veiledning for både hobbykokker og profesjonelle som ønsker å forstå prosessene bak slakting, behandling og konservering av kjøtt. Den tar for seg alt fra valg av det rette dyret til metodene for å foredle og bevare kjøttet på en sikker og effektiv måte. Med grundige instruksjoner og detaljerte bilder gir boken innsikt i de tradisjonelle teknikkene som har vært benyttet i generasjoner, samt moderne metoder som bidrar til å bevare kjøttets kvalitet og smak. Enten du er interessert i å forbedre dine ferdigheter på kjøkkenet eller ønsker å lære mer om bærekraftig kjøttproduksjon, er dette verket en verdifull ressurs som gir deg kunnskapen du trenger for å mestre kunsten å bearbeide og bevare kjøtt.

Prishistorikk

Lavest
389 KR
Høyest
409 KR
Gjennomsnitt
399 KR
Median
397 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Literary Licensing, LLC
Navn Butchering, Processing, and Preservation of Meat
GTIN/EAN/ISBN 9781258813437
Kategorier Bøker