A Lebanese Feast of Vegetables, Pulses, Herbs and Spices
Produktbeskrivelse
Denne boken er et praktfullt utvalg av deilige vegetabilske oppskrifter, samlet av forfatteren av 'Everyday Lebanese Cooking'. Den fokuserer på oppskrifter som bidrar til å gjøre libanesisk matlagning til en av de sunneste i verden, takket være det store mangfoldet av vegetariske retter som står i sentrum for denne kjøkkentradisjonen. Libaneserne foretrekker ofte grønnsaks- og belgfrukteretter i hverdagen, og denne boken inkluderer naturligvis de berømte mezze, spesialiteter og tradisjonelle søtsaker, samt bondemat fra de rurale fjellene, klassiske retter fra nord og sør langs Middelhavskysten, og gatekjøkkenretter som den velkjente Falafel-wrapen. Oppskriftene er rimelige og gjør det enkelt å forvandle få, enkle ingredienser til et velsmakende måltid med en fantastisk kombinasjon av smaker. De fleste oppskriftene er også egnet for veganere, ettersom melk og egg sjelden brukes i tilberedningen.