Alzheimers sykdom og aldersrelatert hukommelsestap er i sterk økning, noe som medfører store utfordringer for både de rammede, deres familier og helsevesenet. I denne beroligende og praktiske boken argumenterer den anerkjente ernæringsfysiologen og mental helseeksperten Patrick Holford for at hukommelsesnedgang og Alzheimers sykdom kan stoppes, og risikoen for å utvikle slike tilstander kan reduseres betraktelig, dersom man handler tidlig. "The Alzheimer's Prevention Plan" er basert på forskning innenfor ernæringsmedisin fra eksperter over hele verden, og presenterer de nyeste vitenskapelige funnene om hvordan kostholdet kan spille en avgjørende rolle i forebygging av denne ødeleggende tilstanden. Boken inneholder en spesialdesignet diett for å redusere risikoen for Alzheimers, samt en ti-trinns plan for å styrke hukommelsen. Denne planen inkluderer en enkel test for å vurdere din risiko, muligheten til å reversere denne på bare åtte uker, vitaminer og mineraler som booster hukommelsen, essensielle fettsyrer som gjør at hjernen tenker raskere, i tillegg til enkle livsstilsendringer og øvelser som holder sinnet ungt.