Little, Brown Book Group

The Sous Vide Recipe Book

The Sous Vide Recipe Book

Produktbeskrivelse

Sous vide er en matlagingsmetode hvor man tilbereder mat i vakuumforseglede poser i et vannbad ved en nøyaktig temperatur. Denne teknikken sikrer at maten blir jevnt tilberedt, samtidig som den bevarer saftene og aromaene som ofte går tapt ved tradisjonelle tilberedningsmetoder. Kjøtt, spesielt, blir mørt og saftig når det tilberedes sous vide. Profesjonelle kokker som Heston Blumenthal har lenge favorisert denne matlagingsmetoden og har fremhevet den i sine TV-programmer. Nå tilbys det vannbad av høy kvalitet til rimelige priser, slik at alle kan dra nytte av denne innovative matlagingsmetoden hjemme i sitt eget kjøkken.

Prishistorikk

Lavest
154 KR
Høyest
161 KR
Gjennomsnitt
157 KR
Median
158 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Little, Brown Book Group
Navn The Sous Vide Recipe Book
GTIN/EAN/ISBN 9780716023340
Kategorier Bøker