Oppdag kraften i maten med denne bestselgeren fra New York Times, "Eat to Beat Disease", som utforsker matens evne til å hjelpe kroppen med å helbrede seg selv fra alvorlige sykdommer som kreft, demens og mange andre tilstander som kan unngås. Glem alt du trodde du visste om kroppen din og maten du spiser, og dykk inn i den nye vitenskapen om hvordan kroppen helbreder seg selv. Boken gir innsikt i strategier og doser for hvordan du kan bruke matinntaket til å forbedre din motstandskraft og helse. Dr. William Li, en banebrytende lege og forsker, gir leserne vitenskapelig bevis for over 200 helsebringende matvarer som kan sultne ut kreftceller, redusere risikoen for demens og bekjempe en rekke unngåelige sykdommer. "Eat to Beat Disease" handler ikke om hva du skal unngå, men er en livsendrende guide til hundrevis av helsefremmende matvarer som kan berike kostholdet ditt og støtte kroppens forsvarssystemer, inkludert: * Plommer * Kanel * Jasmin-te * Rødvin og øl * Svarte bønner.