I 25 år har Eleven Madison Park vært en pioner innen gastronomi, og har åpnet øynene til restaurantgjester for de utallige mulighetene som ligger i råvarene. Da Daniel Humm i 2021 kunngjorde at restauranten ville gjenåpne etter pandemien med et nytt plantebasert fokus, skapte det overskrifter over hele verden. I dag er Eleven Madison Park den første og eneste plantebaserte restauranten som har fått tildelt tre Michelin-stjerner. I denne vakre, begrensede utgaven av bøker, følger Humm den kreative reisen som har fulgt med denne banebrytende overgangen til vegansk matlaging. Dette er et forbløffende og åpenbarende innblikk i sinnet til en av verdens mest interessante kokker. Sett er innpakket i et eksklusivt omslag, dekket av akvareller malt av den anerkjente kunstneren Sarah Crowder. Det inneholder tre volumer, hvert signert av Humm og individuelt håndnummerert. Blant innholdet finner vi en portefølje som inneholder et brev fra Daniel Humm, sammen med seks av hans illustrasjoner, hentet fra hans arbeid med oppskrinspirasjon, trykket på fint akvarelpapir.