I boken 'Food: What the Heck Should I Eat?' tar den bestselgende forfatteren Dr. Mark Hyman for seg det forvirrende landskapet av kostholdsforskning for å gi oss klarhet i hva vi faktisk bør spise. Mange er ikke klar over at havregryn kanskje ikke er den ideelle frokosten, at melk ikke nødvendigvis styrker skjelettet, og at egg ikke er den store synderen mange skal ha det til. Selv de mest helsebevisste kan slite med å navigere i jungelen av kostholdsanbefalinger for å lykkes med vektnedgang, opprettholde god helse og fremme velvære. Vi kan ikke klandres for dette; kostholdsinformasjonen rundt oss er både uoversiktlig og ofte motstridende, noe som gjør det vanskelig å finne pålitelige råd. År med feilslått 'sunn fornuft', lobbyvirksomhet fra matindustrien, dårlig vitenskap og korrupte matpolitikker har kun forverret vår forvirring omkring ernæring. Nå, med 'Food', tilbyr Dr. Hyman den mest omfattende veiledningen til riktig kosthold, hvor han setter helsen din i fokus og gir deg verktøyene du trenger for å ta kloke valg hver gang du går til butikken.