«Here We Go Again» tar for seg kunsten å gi nytt liv til rester og ubrukte ingredienser. Boken viser hvordan gårsdagens middag, ukens bakeprosjekt og smårester fra matlagingsøkt kan bli til ny, deilig mat. Spesielt i juletider, hvor overskuddet av mat er rikelig, er det gode muligheter for å lage fantasifulle retter ved hjelp av det som ellers ville havnet i søpla. Her finnes oppskrifter som passer perfekt til de klassiske restene, de rettene som kanskje ikke falt i smak ved førstehjelp, eller de nødløsningene du lager for barna, der halve pastaretten fortsatt ligger igjen i gryten. Boken gir også råd om hvordan man kan håndtere ingredienser som er nær ved å bli dårlige, som myke gulrøtter, en bøyle grønnkål fra markedets overflod, eller en halv brødskive som blir hardere for hver dag som går, samt de små ostebitene som ikke ser ut til å være gode for noe annet enn natt-snacking. Og selvfølgelig, den fryktede koppen med rømme eller kulturmelk som alltid blir stående bakerst i kjøleskapet etter en bakeøkt.