Forvandl kjøkkenet ditt til verdens beste bakeutsalg med 200 enkle, lette og velsmakende oppskrifter fra det James Beard-prisvinnende teamet hos Milk Street. Det amerikanske bakeuniverset er kjent for sine paier, kjeks og kaker, men når du ankommer storbyer som London, Mexico by, Istanbul eller Paris, innser du hvor mye vi kan lære om kunsten å lage enkle og smakfulle bakverk. Her finner du blant annet en smakfull spansk mandelkake uten hvetemel, brødloff som balanserer sødmen med litt bitter rug, superkremet basque cheesecake som ikke trenger vannbad, samt meksikansk søt maiskake som lages i en blender. Oppdag også catalanske biscotti, klissete sjokoladekake fra Sverige og sprø spinat- og osteborek fra Tyrkia. Boken inkluderer også glemte amerikanske oppskrifter som lønnesirups-glaserte hermits og nye klassikere som peanøttsmør-banan-krempai. I tillegg går vi utover søte fristelser til å inkludere gjærbakst, salte terter, pizzaer og flatbrød – noen laget i stekepanne på få minutter.