Med mer enn 7 millioner solgte eksemplarer i Amerika har luftfrityrkokeren blitt like essensiell i kjøkkenet som instant poten – den nye, trendy kjøkkenapparatet som alle kokker hjemme må ha. Bruce Weinstein og Mark Scarbrough er her for å hjelpe deg med å utnytte dette fantastiske apparatet til det fulle. Opprinnelig utviklet for å tilberede sprø 'stekte' retter med halve kaloriinnholdet og fettmengden, er luftfrityrkokeren mye mer enn bare en diettløsning. Den gir deg muligheten til å lage mat med samme kraft som en kommersiell konveksjonsovn hjemme, og gir deg sprø, ristede grønnsaker, perfekt tilberedt kylling med sprø skinn, og ja, de mest smakfulle franske potetene du noen gang vil lage uten å måtte dra frem en frityrgryte. Denne boken inneholder mer enn 300 deilige, uhøytidelige og helt tilpassbare oppskrifter – fra komplette måltider tilberedt i luftfrityrkokeren, til fest-snacks, sunne tilbehør og uimotståelige desserter. "The Essential Air Fryer Cookbook" vil bli din viktigste ressurs for årets heteste kjøkkenapparat.