Eating on the Wild Side: The Missing Link to Optimum Health
Produktbeskrivelse
«Eating on the Wild Side: The Missing Link to Optimum Health» tar oss med på et nytt kapittel av matrevolusjonen, en banebrytende tilnærming til valg av frukt og grønnsaker som gjenoppretter smaken og næringsstoffene vi har mistet gjennom tidene. Siden bøndene begynte å så frø for over 10 000 år siden, har menneskeheten ubevisst redusert den ernæringsmessige verdien av vårt kosthold. Vi har valgt planter med høy stivelse og sukker, men lave nivåer av vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter i mer enn 400 generasjoner. Jo Robinson avdekker løsningen – ved å velge moderne plantevarianter som nærmer seg næringsinnholdet til ville planter, og som samtidig er tilpasset den moderne smaken. Boken viser at mange av disse nyoppdagede variantene kan finnes i supermarkeder og på lokale marked, og den presenterer enkle, vitenskapelig beviste metoder for tilberedning som hever både smak og næringsverdi. Basert på mange års vitenskapelig forskning og beriket med matens historie og praktiske råd, vil «Eating on the Wild Side» forandre måten vi tenker på mat for alltid.