NY TIMES BESTSELGER. Bestselgende forfatter Dr. Mark Hyman navigerer gjennom det motstridende forskningen om mat for å gi 'et klart veikart for den forvirrede spiseren' (Sanjay Gupta, MD). Visste du at havregrøt faktisk ikke er en sunn måte å starte dagen på? At melk ikke bygger bein, og at egg ikke er djevelen? Selv de mest helsebevisste blant oss har vanskeligheter med å finne ut hva vi skal spise for å gå ned i vekt, holde seg i form og forbedre helsen vår. Og hvem kan klandre oss? Når det kommer til kosthold, finnes det så mye endrende og motstridende informasjon at det er umulig å vite hvor man skal se for å få pålitelig råd. Flere tiår med misforstått 'vanlig fornuft', lobbyvirksomhet fra matindustrien, dårlig vitenskap og korrupte matpolitikker og retningslinjer har bare dypnet vår krise av næringsforvirring, noe som etterlater oss overveldet og engstelige når vi handler. Heldigvis er den bestselgende forfatteren Dr. Mark Hyman her for å sette rekorden rett. I 'Food: What the Heck Should I Eat?'... hans.