Little, Brown Spark

Most Delicious Poison: The Story of Nature's Toxins--From Spices to Vices

Most Delicious Poison: The Story of Nature's Toxins--From Spices to Vices

Produktbeskrivelse

I denne fengslende boken tar evolusjonsbiolog Amy Stewart oss med på en reise inn i naturens giftige rike, der hun avdekker hvorfor vi tiltrekkes av og blir avhengige av disse farlige stoffene. I vår hverdag skjuler det seg dødelige hemmeligheter i krydderhyllene våre, medisinskapene, bakgårdene våre og våre private beholdninger. Når vi graver dypere inn i en kaffebønne, et chilipulver, et valmuefrø, en muggspore, et revebjelleblad, en kapsel av magiske sopper, en marihuana-blomst, eller et eplefrø, oppdager vi en rekke merkelige kjemikalier. Vi bruker disse stoffene på forskjellige måter: for å vekke oss om morgenen (koffein), for å gi smaksopplevelser (kapsaisin), for å komme oss etter kirurgiske inngrep (opioider), for å kurere infeksjoner (penicillin), for å hele hjertet vårt (digoksin), for å påvirke sinnet vårt (psilocybin), for å berolige nervene våre (CBD), og til og med for å ta livet av fiender (cyanid). Men hva er egentlig opprinnelsen til disse kjemikaliene? Og hvordan kom det seg at vi begynte å bruke og misbruke dem? Basert på banebrytende vitenskap innen evolusjon, kjemi, og nevrovitenskap, avslører 'Most Delicious Poison' de fascinerende historiene bak naturens merkelige og ofte livsfarlige gaver.

Prishistorikk

Lavest
291 KR
Høyest
342 KR
Gjennomsnitt
313 KR
Median
297 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Little, Brown Spark
Navn Most Delicious Poison: The Story of Nature's Toxins--From Spices to Vices
GTIN/EAN/ISBN 9780316386579
Kategorier Bøker