Boken 'True Food: Seasonal, Sustainable, Simple, Pure' er en bestselger som presenterer sesongbaserte, bærekraftige og deilige oppskrifter fra Dr. Andrew Weils populære restauranter, True Food Kitchen. Da Andrew Weil og Sam Fox åpnet True Food Kitchen, var deres mål todelt: Hver rett som serveres må ikke bare være smakfull, men også fremme gjestenes velvære. Boken støtter denne visjonen med nytenkte oppskrifter som er både innbydende og lette å lage. 'True Food' viser frem ferske, høykvalitets ingredienser og enkle tilberedninger med robuste og tilfredsstillende smaker. Den inneholder mer enn 125 originale oppskrifter fra Dr. Weil og kokk Michael Stebner, inkludert vårsalat med lagret provolone, curry blomkålsuppe, mais-ricotta ravioli, spicy reker med asiatisk nudler, bison umami burgere, sjokolade isboks tarte og granateple martini. Gjennom boken finner man også essays om temaer som bondens markeder, riktige proporsjoner og fordelene ved et anti-inflammatorisk kosthold. 'True Food' gir hjemmekokker på alle nivåer muligheten til å skape en sunn og smakfull matopplevelse.