'Vegan Matlagning for Begynnere' er en enkel og praktisk guide for deg som nsker l re lage deilig og velsmakende veganermat. Boken er skrevet for deg som er nybegynner innen veganisme, og som nsker l re hvordan man kan lage mat uten animalske produkter. Boken gir deg et bredt spekter av oppskrifter, fra enkle hverdagsretter til mer avanserte middager. I boken vil du l re hvordan du kan erstatte kj tt, melk og egg i oppskriftene med plantebaserte alternativer, slik at du kan fortsette lage de retter du elsker, men uten g p kompromiss med dine moralske overbevisninger. Du vil ogs l re om de forskjellige ingrediensene som brukes i veganerkoking, og hvordan du kan bruke dem p best mulig m te. Boken inneholder oppskrifter p alt fra frokost, lunsj, middag og tilbeh r, til desserter og s tsaker. Det er ogs et eget kapittel dedikert til lage egne plantebaserte alternativer til kjente animalske produkter, som for eksempel plantemelk og plantebaserte oster. 'Vegan Matlagning for Begynnere' er