Still appetitten for reise? "Gourmet Trails of Europe" gir deg 40 fristende mat- og drikke-itinerarer som strekker seg over hele Europa. Fra de kalde, isdekkede farvannene under Norges Nordhavs kyster, til de deilige mezedhes i Hellas, og foraging av ville urter i Tysklands svarte skoger - denne boken tilbyr helgeopplevelser for enhver smak og budsjett. Du vil bli guidet gjennom noen av de mest fantastiske gastronomiske regionene, hvor du møter talentfulle kokker som tilbereder arvet oppskrifter, banebrytende vinmakere som produserer verdenskjente viner, og kulinariske pionerer som skaper en ny matpråks. Enten ditt neste romantiske helgeopphold innebærer å nyte uvanlige retter laget av insekter i Wales, eller en reise til UNESCO-registrerte vinmarker i Frankrike, vil denne unike guiden være lastet med uforglemmelige spisesteder, lokal mattradisjon og essensiell informasjon for å gjøre planleggingen av ditt neste gastronomiske eventyr så enkelt som å bake en pai.