Lune av Kate Reid er en imponerende debutkokebok fra et av verdens mest kjente bakerier, beliggende i Australia. Lune Croissanterie har fått massiv oppmerksomhet, med lovord fra kjente matprofiler som Nigella Lawson, Yotam Ottolenghi, René Redzepi og Rachel Khoo, samt omtaler i etablerte medier som New York Times og The Guardian. Siden åpningen i 2012, har Lune fått status som 'den beste croissanten i verden', noe som har gjort at kunder står i lange køer fra tidlig morgen for å nyte deres bakverk. Denne boken skiller seg ut ved at Kate Reid hever croissantdeigen fra en klassisk frokostfavoritt til et raffinert alternativ for frokost, lunsj og middag. Med detaljerte trinn-for-trinn teknikker for rulling og forming av croissanter, samt oppskrifter for hver time av døgnet, inkluderer boken også tips til hva man kan gjøre med rester og hvordan man kan gjøre enhver anledning spesiell med croissanter. Dette er den ultimate guiden for å bake en av verdens mest elskede bakverk.