I 'Camper Food & Stories - Italy' inviterer Els Sirejacob og Bram Debaenst leserne med på sine reiser i campervan gjennom Italias vakreste regioner. Boken er en personlig dokumentasjon av deres italienske sommerveikrysninger, med fantastiske bilder av deres favorittsteder i Dolomittene, Veneto, Lombardia, Emilia-Romagna, Le Marche, Umbria, Abruzzo, Piemonte, Liguria og Amalfikysten. Dette verket er en hyllest til de kulinariske tradisjonene og lokale spesialitetene i områdene der Els og Bram har campet. De har samlet og tilpasset de mest smakfulle oppskriftene fra italiensk kjøkken, spesielt laget for tilberedning i eller nær campervanen. Rettene er enkle, smakfulle og laget med ferske, lokale ingredienser. Fra risotto med hasselnøttpesto til autentisk ragù, pasta al limone, insalata di polpo og kaffezabaglione – alle oppskrifter er enkle å lage, både på veien og hjemme. Boken er perfekt for både matelskere og reiseentusiaster som ønsker å oppleve smaken av Italia nærmere.