Oppdag den unike gastronomiske reisen som Maaemo tilbyr gjennom Esben Holmboe Bangs mesterverk. Denne boken tar leserne med til restauranten som har fått tildelt tre prestigefylte Michelinstjerner, og gir et nært innblikk i både mat og natur. Med fantastiske bilder fra den vakre norske naturen samt utsøkte fotograferinger av restaurantens retter, får du en visuell opplevelse av hva som gjør Maaemo så spesiell. Holmboe Bang skriver med stor lidenskap om restaurantens identitet, visjon og det harde arbeidet som kreves for å fremkalle de ekte smakene som kjennetegner Maaemo. I tillegg gir boken deg muligheten til å gjenskape restaurantens magi hjemme, med hele 80 oppskrifter som inkluderer mange av stedets signaturretter og essensielle grunnoppskrifter. Dette er ikke bare en kokebok, men et monument over måltidene som har vært med på å forme norsk matkultur. Som René Redzepi fra Noma i København uttrykker det: 'For meg er denne boken en umiddelbar klassiker. Det er en bok det vil bli referert til i mange tiår fremover, når mathistorien fra vårt lille nordiske hjørne av verden skal fortelles.'