Pierre Hermé er anerkjent som kongen av fransk konditori, med butikker i Tokyo, Paris og London. Hans renommé som en av de beste i bransjen er uomtvistelig, og han har til og med blitt beskrevet som en 'couturier' innen bakverk. Hermé er en mester innen sitt håndverk, og hans macarons skiller seg ut som noe helt unikt. Disse fargerike, små marengsene, delikat fylt med deilige kremfyll, har blitt en hellig gral for matentusiaster, og det finnes til og med matblogger som er dedikert til denne delikatessen. "Macarons av Pierre Hermé" er en utgivelse som setter standarden for macaron-bøker, og hardback-utgaven har blitt en bestselger over hele verden. Boken inneholder 208 sider fylt med oppskrifter og vakre matbilder. Siden det meste av kunsten å lage makarons handler om teknikk fremfor kun å følge en oppskrift, vil leserne sette pris på de 32 trinn-for-trinn bilder som illustrerer hvordan man lager både skall og fyll. Alle klassiske smaker er representert her, noe som gjør denne boken til en uunngåelig ressurs for både nybegynnere og erfarne bakere.