Maenam av Angus An, David Thompson, Normand Laprise
Produktbeskrivelse
I 'Maenam' tar den anerkjente kokken Angus An leserne med på en reise inn i den thailandske matkulturen, hvor han kombinerer tradisjonelle smaker og matlagingsmetoder med sesongens lokale ingredienser fra vestkysten. Denne boken inneholder mer enn 100 smakfulle oppskrifter som er bygget på teknikk, balanse og innovasjon. An gir grundige og enkle instruksjoner som gjør det mulig for både nybegynnere og erfarne kokker å mestre moderne thailandsk matlaging. Oppdag snacks inspirert av thailandske gatekjøkken, raske nudler og enkle måltider i én skål, samt lette og fyldige supper som kan nytes gjennom hele året. I tillegg får du muligheten til å lage smakfulle og proteinrike salater, krydrede Wok-retter, uimotståelige curryer og forfriskende desserter. Boken er oppkalt etter Angus' prisvinnende thailandske restaurant i Vancouver, Maenam, som også betyr 'elv' på thai, og den gir en solid grunnmur for moderne thailandsk mat som vil inspirere alle som ønsker å utforske dette mangfoldige kjøkkenet.