Lær kunsten å lage håndverkspizza hjemme med over 90 smakfulle oppskrifter, inspirert av sesongens beste råvarer. 'Saturday Pizzas' er en velkjent pop-up pizzeria i Little Island, County Cork, Irland, som har vært en favoritt i nesten 15 år. I denne boken deler Philip Dennhardt, mannen bak denne suksessen, sine hemmeligheter for å lage eksepsjonell pizza med 90 av hans mest populære oppskrifter. Den første delen, 'Kom i gang', gir nyttig informasjon om nødvendig utstyr, ingredienser og hvordan man kan tilberede pizza både i en vanlig ovn og i en vedfyrt ovn. I kapitlet 'Deig' finner du veiledning til å lage deig for hånd eller med maskin, samt oppskrifter for surdeig, spelt og glutenfrie varianter. 'Sauser og Tilbehør' inkluderer deilige kondimenter som rød løk-marmelade og hollandaise-smør. Hovedoppskriftene på pizza er delt inn i kategorier: 'Våre Flagship Pizzas', hvor klassikere som Margherita og Pepperoni finner sin plass. Videre får du de mer kjøttfulle alternativene med pølser, spekemat og stekt kjøtt. 'Sjømatpizzas' presenterer delikate varianter med smakfull sjømat. Oppdag hvordan du kan bringe smaken av fersk, håndverkslaget pizza til ditt eget kjøkken.