Den etterlengtede kokeboken fra en av stjernene i San Francisco Bay Area, David Kinch, er endelig her. Kinch har revolusjonert restaurantkulturen med sin unike tilnærming til farm-to-table-prinsippet og sitt fokus på terroiren langs Nord-Californias kyst. Siden åpningen av restauranten Manresa i Los Gatos i 2002, har den prisbelønte kokken David Kinch skapt en enestående opplevelse av sted gjennom sin mat - spesielt der hvor Santa Cruz-fjellene møter havet. Manresas tankevekkende retter og utradisjonelle kombinasjoner benytter seg av både tradisjonelle og moderne teknikker, med frukter og grønnsaker som sentrum for Manresa-opplevelsen. Gjennom et banebrytende samarbeid med Love Apple Farms, som ligger i nærheten, får restauranten tilgang til et nesten ubegrenset utvalg av utsøkte råvarer gjennom hele året. Kinchs tolkning av disse ingrediensene, bygget på hans 30-årige erfaring fra restaurantbransjen og hans mangfoldige reiser, er essensen av Manresa-opplevelsen.