I denne samlingen av årets beste matlitteratur får vi et dypdykk inn i den mangfoldige og rike kulinariske kulturen i USA, presentert av talentfulle forfattere som formidler innovative og trøstende historier om maten vi elsker. Redigert av den anerkjente kokken og forfatteren Gabrielle Hamilton sammen med Silvia Killingsworth, tilbyr boken en gripende refleksjon over et år som satte matverdenen på prøve. I forordet skriver Hamilton om hvordan 2020 var et år som rystet, og hvordan krisen viste oss betydningen av restauranter, dagligvarebutikker, herberger og alle de som arbeider i disse viktige sektorene. Fra de sikhske fellesskapene som ga mat til tusenvis under pandemien, til forfatteren som ble satt i karantene med sin Michelin-stjernede kokkekjæreste, til restauranter som klargjorde luksuriøse smaksmenyer til de velstående mens dødstallene steg, fanger denne fantastiske samlingen opp de usynlige problemene i bransjen og den urokkelige kraften maten har til å forene oss, særlig når vi trenger det som mest.