Alle kan lage ost! Tidligere var det en essensiell ferdighet å lage melkeprodukter hjemme, og denne kunnskapen er fortsatt uvurderlig i dagens samfunn. Med en økende usikkerhet knyttet til mattilgang, kan det å lage ost bidra til økt selvforsyning, redusere matkostnader og gi sunnere alternativer. Uansett hvor du befinner deg, kan du enkelt lage deilige oster i ditt eget kjøkken, starte med så lite som ett liter melk, og med oppskrifter og teknikker som kan tilpasses etter behov. "Natural Small Batch Cheesemaking" er ideell for de som driver med småskala jordbruk, bønder og alle som setter pris på god ost. Boken dekker en rekke emner, inkludert: - Melk: Hvordan arbeide med forskjellige typer melk og tilpasse seg sesongmessige forhold, samt beste praksis for oppbevaring og håndtering av melk. - Rennets rolle: Oppskrifter på hjemmeprodusert rennet, i tillegg til hvordan man finner og bruker høy kvalitet rennet kjøpt fra butikken. - Hjemmelagde ostekulturer. - Budsjettvennlig utstyr for ostemaking: Hvordan komme i gang med det utstyret du allerede har, lage ditt eget utstyr, presse ost uten ostepresse, og hvordan oppnå gode resultater.