Boken "Moonshine Distiller's Training Manual" gir deg en grundig og praktisk veiledning til kvalitetstillaging av moonshine. Denne manuelle guiden inneholder essensiell informasjon uten unødvendig fyllstoff som finnes i mange andre destillasjonsbøker. Boken tilbyr omfattende instruksjoner med illustrasjoner som tar deg gjennom hver fase av moonshine-prosessen. Fra grunnleggende kornvitenskap og omtale av enzymer, gjærnæringsstoffer og gjærstammer, til billi av korn med nødvendige oppskrifter, gir dette manuset en helhetlig oversikt. Du får også kyndige råd om riktige temperaturer og pH-nivåer, samt en fullstendig liste over nødvendig utstyr og hvordan dette brukes effektivt. Med detaljer om koking av mesk, gjæring, destillasjon og aldring, forsikrer boken at du er godt rustet til å håndtere hver del av prosessen. I tillegg inkluderer den informasjon om flaskeprosessen, renslighet og sikkerhet samt arbeidsark som hjelper deg med å holde deg organisert og fokusert mens du utvikler dine ferdigheter.