I dagens matlagingsverden, enten man befinner seg i et profesjonelt kjøkken eller på hjemmebane, er det ett felles mål som mange av oss etterstreber: Å lage mer bærekraftig mat, redusere matsvinn og minimere vår innvirkning på miljøet. "MasterChef Green" gir deg verktøyene til å oppnå nettopp dette, med et stort fokus på en grønnsaksbasert kosthold. Boken inneholder et imponerende utvalg av vegetariske oppskrifter inspirert av kjøkken fra hele verden. Hver oppskrift er designet for å være tilgjengelig og enkel, samtidig som de leverer en smakfull opplevelse som vil glede alle hjemmekokker. I tråd med MasterChef-filosofien om at ‘vanlige mennesker kan lage eksepsjonell mat’, byr denne boken på alt fra raske og enkle middager, laget med ingredienser du allerede har hjemme, til helgemåltider som lar deg vise frem dine MasterChef-ferdigheter. Uansett om du er en ivrig vegetarianer eller en kjøttelsker, finner du garantert noe her som vil tilfredsstille selv den mest kresne gane. Boken inneholder også bidrag fra 10 MasterChef-mesterkokker fra hele verden, med eksklusive oppskrifter som blant annet inkluderer "knuste brekkbønner og erter på surdeig med geitost, dukkah og mynte".