Mastering Artisan Cheesemaking av Gianaclis Caldwell
Produktbeskrivelse
Nøkkelen til å bli en vellykket artisan ostemaker er å utvikle den nødvendige intuisjonen for problemløsning og for å skape unike ostestiler. På markedet finnes det et stadig større antall bøker om ostemaking, men ingen av dem tar for seg de komplekse aspektene ved osterproduksjon kombinert med hensyn til forberedelse av hver type ost i samme detaljert grad som "Mastering Artisan Cheesemaking". Denne boken fyller en betydelig mangel i markedet. Nybegynnerguider etterlater ofte leseren med en følelse av manglende innhold og prosessforklaring, mens oppskriftsbaserte kokebøker ofte svikter i å dykke dypere inn i vitenskapen, og dermed ikke lar en virkelig intuitiv ostemaker utvikle seg. Den anerkjente ostemakeren Gianaclis Caldwell har skrevet boken hun skulle ønske fantes da hun begynte sin reise. Hver seriøs hjemmebasert artisan ostemaker, selv de som nettopp begynner å eksperimentere, vil ønske å ha denne boken som sin bibel, som leder dem fra sin første raske mozzarella til en fransk mimolette, og videre.