Mastering Basic Cheesemaking av Gianaclis Caldwell
Produktbeskrivelse
Kunstnerisk hjemmelaging av ost opplever en bemerkelsesverdig vekst i popularitet. Dessverre er mange av de såkalte 'begynnerbøkene' bare løst strukturerte samlinger av oppskrifter, uten en systematisk tilnærming til å lære grunnprinsippene for denne spennende og tilfredsstillende tradisjonelle ferdigheten. "Mastering Basic Cheesemaking" tilbyr en helhetlig, praktisk veiledning for å lage ost og andre fermenterte melkeprodukter fra bunnen av, med fokus på å hjelpe nybegynnere innen osteproduksjon til å utvikle intuisjon og ferdigheter som baner vei for suksess, spesielt i den virkelige hverdagen på kjøkkenet. Denne godt illustrerte og klart skrevne guiden forutsetter ingen forkunnskaper fra de som ønsker å lære. Blant temaene som dekkes finner vi: * Tips og hemmeligheter ved valg av melk og forskjellene mellom melk fra geit, ku og sau * Ekstra oppskrifter på spennende oster som burrata, raske cheddar-klumper og ghee * Valgmuligheter for kulturer, ingredienser, og utstyr for å gjøre hjemmelaging av ost mer økonomisk * Hvordan...