Den prisbelønte kokken Marc Vetri har alltid hatt en drøm om å skrive en bok om pasta. I stedet forlot han prosjektet for å gi ut to andre anerkjente kokebøker, mens han i ti år fortsatte å forske på pasta. Nå, som en respektert mester innen italiensk matlaging, deler han endelig sin omfattende kunnskap om pasta, gnocchi og risotto i denne inspirerende og informative veiledningen som inneholder ekspertips, teknikker og over 100 oppskrifter. Vetris personlige historier fra reiser og kulinariske oppdagelser i Italia blandes med hans lettfattelige og grundige forklaringer på hvordan man lager og nyter fersk, hjemmelaget pasta. Enten du er en hjemmebaker eller en profesjonell kokk, vil du lære å lage mer enn tretti forskjellige typer pastadeig, fra den allsidige eggeplomme-deigen til ekstrudert semulinedeig og en rekke smaksatte pasta. Du vil også lære å forme deigen til både kjente og unike former. I rettene som spenner fra klassiske til innovative, deler Vetri sine ettertraktede oppskrifter for fylte pasta, bakte pasta og pastasauser, og viser deg hvordan du kan heve pastaopplevelsen til nye høyder.