Mastering Pasta av Marc Vetri, David Joachim

Mastering Pasta av Marc Vetri, David Joachim

Produktbeskrivelse

Den prisbelønte kokken Marc Vetri har alltid hatt en drøm om å skrive en bok om pasta. I stedet forlot han prosjektet for å gi ut to andre anerkjente kokebøker, mens han i ti år fortsatte å forske på pasta. Nå, som en respektert mester innen italiensk matlaging, deler han endelig sin omfattende kunnskap om pasta, gnocchi og risotto i denne inspirerende og informative veiledningen som inneholder ekspertips, teknikker og over 100 oppskrifter. Vetris personlige historier fra reiser og kulinariske oppdagelser i Italia blandes med hans lettfattelige og grundige forklaringer på hvordan man lager og nyter fersk, hjemmelaget pasta. Enten du er en hjemmebaker eller en profesjonell kokk, vil du lære å lage mer enn tretti forskjellige typer pastadeig, fra den allsidige eggeplomme-deigen til ekstrudert semulinedeig og en rekke smaksatte pasta. Du vil også lære å forme deigen til både kjente og unike former. I rettene som spenner fra klassiske til innovative, deler Vetri sine ettertraktede oppskrifter for fylte pasta, bakte pasta og pastasauser, og viser deg hvordan du kan heve pastaopplevelsen til nye høyder.

Prishistorikk

Lavest
349 KR
Høyest
442 KR
Gjennomsnitt
388 KR
Median
365 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Mastering Pasta av Marc Vetri, David Joachim
GTIN/EAN/ISBN 9781607746072
Kategorier Bøker