I boken 'Mediterranean Small Plates' presenterer den anerkjente eksperten innen middelhavsmat og James Beard Award-vinneren Clifford Wright en fristende samling av oppskrifter på tapas, mezze, antipasti og andre småretter som er tradisjonelle i den middelhavsregionen. Denne regionen deler en felles kjærlighet for sterke smaker og ferske ingredienser. Gjennom denne kulinariske reisen viser boken hvordan hvert enkelt land bruker grunnleggende ingredienser som olivenolje, hvitløk, tomater, aubergine, paprika, løk og friske urter for å utvikle sine unike smaksprofiler og teksturer. I tillegg til å være visuelt tiltalende og velsmakende, er et kosthold basert på middelhavsmat vitenskapelig knyttet til helsefordeler, inkludert økt levealder, forbedret hjernefunksjon, bedre øyehelse, redusert risiko for visse kreftformer, lavere risiko for hjertesykdom og diabetes samt redusert betennelse. Med småretter kan du enkelt dele et variert og spennende utvalg av smakfulle opplevelser.