Thirty Winecellars - the Art of Ageing and Appreciating wine
Produktbeskrivelse
Boken 'Thirty Winecellars - the Art of Ageing and Appreciating Wine' har blitt kåret til Best of the Best Wine Book of the Year 2023 av Gourmand World Cookbook Award. Denne anerkjente boken, skrevet av vinkjenneren Johan Magnusson, er et uunnværlig hjelpemiddel for alle vinentusiaster som ønsker å bygge en vinrøm for langvarig oppbevaring. Den gir en grundig veiledning om aldring og verdsettelse av vin, og er tilrettelagt for lesere som ønsker å utforme og innrede sin egen vinbitte. Selv de som allerede har en vinrøm vil finne nyttige tips og råd. Boken inneholder også verdifulle innsikter om vinens aldringskarakteristikker, vurdering av vin, vin som investering, samt hvordan man best kan innrede en vinrøm. I tillegg inviterer leserne til en eksklusiv reise gjennom 30 svenske vinrømmer, presentert både med ord og bilder fra chateaux. Med sin omfattende kunnskap skaper Johan Magnusson en verdifull ressurs for både nybegynnere og erfarne vinsamlere.