Mint Editions

The Physiology of Taste

The Physiology of Taste

Produktbeskrivelse

Opprinnelig utgitt i 1825, er "Physiology of Taste" et kulinarisk mesterverk som gir innsikt i historien og praksisen rundt måltider, enten alene eller i godt selskap. Forfatteren, Jean Anthelme Brillat-Savarin, benytter en unik fortellerstil for å utdype den sanselige kunsten av fine dining. Han hevder at det man spiser er en refleksjon av hvem man er. Gjennom år med observasjon og studier har han skapt en bok som detaljert beskriver både kunsten og vitenskapen bak mat. Med en filosofisk tilnærming bygger han videre på kjente epicureiske ideer, der han drøfter innflytelsen fra smak og lukt, samt kraften av smak. Gjennom anekdoter og essays utforsker Brillat-Savarin gastronomiens prinsipper og matkulturens hierarki. Mange av bokens refleksjoner er fortsatt relevante og har beholdt sin verdi i dagens samfunn. Han forsto den viktige innvirkningen maten har på både kropp og sinn, og med "Physiology of Taste" illustrerer han hvordan matlaging og måltider påvirker vår opplevelse av det å spise, både sosialt og personlig.

Prishistorikk

Lavest
128 KR
Høyest
133 KR
Gjennomsnitt
130 KR
Median
131 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Mint Editions
Navn The Physiology of Taste
GTIN/EAN/ISBN 9781513268583
Kategorier Bøker