Produktbeskrivelse
Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments av Christopher og Kirsten K. Shockey er en fascinerende reise inn i fermenteringens verden. Som finalister til IACP Cookbook Award i 2020 og vinnere av Foreword INDIES-prisen i 2019, er forfatterne anerkjente eksperter på fermenteringskunst, og de presenterer i denne boken en omfattende guide for både nybegynnere og erfarne entusiaster. Boken tilbyr enkle, trinn-for-trinn teknikker for å fermentere ulike typer belger og korn hjemme. Shockeys utvider horisonten for tradisjonelle asiatisk inspirerte proteinkilder ved å inkludere ikke bare soyabønner og hvete, men også kikærter, svartøyde erter, linser, bygg, sorghum, hirse, quinoa, og havre. Med innovative kombinasjoner som tempeh laget av gamle kornsorter, hasselnøtt-cocoa nib tempeh, hirse koji, miso laget av Sea Island Red-pea, og arv cranberry bean miso, gir de leserne muligheten til å utforske helt nye smaksopplevelser. Når du har mestre fermentene, tilbyr boken over 50 ekstra oppskrifter for bruk av dem i sauser, retter og desserter, inkludert natto polenta, thailandsk marinert tempeh, og sjokolade miso babka. For alle som elsker de uendelige smaksmulighetene som fermentering kan gi, er dette et must-have verk.