I anledning 25-årsjubileet lanseres en klassisk samling oppskrifter av den anerkjente britiske kokken Marco Pierre White. Boken inneholder slående fotografier fra kjøkkenet hans samt hans personlige matlaging. "White Heat" er ikke bare en kokebok, men også et verk som har satt sitt preg på det kulinariske landskapet siden den først ble utgitt i 1990. Den har markert seg som en av de mest tidløse kokebøkene i vår tid. Med en unik kombinasjon av sterke meninger, oppskrifter og dramatiske bilder, klarer "White Heat" å fange magien og ånden til Marco Pierre White i sitt kjøkken. White, som har fått omtale som «den originale enfant terrible», har gjort sitt navn kjent innen britisk kulinarisk historie, både for sin sterke personlighet og sin eksepsjonelle dyktighet som kokk. Som den yngste kokken som har blitt tildelt tre Michelin-stjerner, har han ikke bare blitt en internasjonalt anerkjent stjernekokk, men også en matikon og en multimillionær entreprenør. Siden utgivelsen har boken solgt over 75 000 eksemplarer.