Modernist Pizza av Nathan Myhrvold, Francisco Migoya
Produktbeskrivelse
Modernist Pizza er den definitive guiden til verdens mest populære matrett. Utarbeidet av teamet som også stod bak den kritikerroste utgivelsen Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking og Modernist Bread, er dette banebrytende verk resultatet av omfattende forskning, reiser og eksperimenter for å samle og videreutvikle kunnskapen om pizza. Forfatterne Nathan Myhrvold og Francisco Migoya deler praktiske tips og innovative teknikker, som springer ut fra hundrevis av tester og eksperimenter. Med sine 1,708 sider, fordelt på tre volumer pluss en oppskriftsmanual, er Modernist Pizza langt mer enn bare en kokebok: det er en uunnværlig ressurs for alle som elsker pizza og som også er interessert i vitenskapen, historiene, kulturene og tradisjonene som ligger bak denne elskede retten. Hver vakkert illustrerte kapittel undersøker ulike aspekter ved pizza, fra dens historie og de beste reisemålene for pizzaelskere, til de ulike elementene som deig, saus, ost, toppings, utstyr og mye mer. Boken er inneholdt i et rødt rustfritt stålsak, noe som også gir den et elegant preg.