Tom Walton er kjent for sin enkle, smakfulle og familievennlige matlaging. "More Fish, More Veg" er en samling av hans mest populære oppskrifter som hjelper deg med å sette sammen måltider med bærekraftig sjømat og sesongens grønnsaker. Mange kan føle en viss nervøsitet ved tilberedning av fisk, men med noen enkle teknikker i verktøysettet ditt, vil du få selvtillit til å prøve. Tom leder deg gjennom de viktigste matlagingsmetodene trinn for trinn, og gir deg også nyttige tips om bærekraft og sesongtilgjengelighet, slik at du slipper å gjette på hvilket fiskerett du bør kjøpe. I tillegg viser han hvordan du kan la grønnsakene bli stjernen i retten med sine livlige og grønnsaksdrevne retter, som er fulle av liv, farger og deilige smaker. Boken følger sesongene og er fylt med enkle oppskrifter som feirer overfloden av kvalitetsingredienser, noe som gjør det enkelt for deg å spise mer fisk og mer grønnsaker.