Er du glutenfri eller melkefri? Da har du kanskje ikke nødvendig behov for å være det. "Eat Wheat" presenterer en vitenskapelig og klinisk bevist tilnærming for å håndtere matintoleranser. Etter 3,4 millioner år med hvetespising og kun 500 000 år med jakt på kjøtt, er mennesker faktisk genetisk bedre tilpasset for å spise hvete enn for å konsumere kjøtt. Denne boken fungerer som din guide til å trygt integrere hvete og melk tilbake i kostholdet ditt. Dr. John Douillard, tidligere ernæringsekspert for NBA og skaper av LifeSpa.com, samt forfatter av seks helseorienterte bøker, utforsker den underliggende årsaken bak den glutenfrie epidemien. "Eat Wheat" forklarer hvordan en nedbrytning i fordøyelsen har skadet tarmveggen og sluppet ut ufordøyde matvarer og miljøgifter inn i kroppens lymfesystem, som kan føre til symptomer som forbindes med "korn-hjerne" og matallergier. Selv om det å eliminere hvete og melk fra kostholdet kan gi midlertidig lindring, er det bare en kortvarig løsning. "Eat Wheat" fokuserer på å adressere rotårsaken: manglende evne til å fordøye ordentlig og bryte ned skadelige forurensninger og giftstoffer.