Karen Katzs memoarer, "Getting Sauced", tar leseren med på en fascinerende reise fylt med smak og opplevelser fra en beskjeden kulinarisk start til den glitrende og intense verdenen av høyprofilerte matlagingsprogrammer. Som eksekutiv produsent for Emeril Live i programmets storhetstid fikk Katz et unikt innblikk i alt fra bakscene-kaoset til dramaene og intriger som preget showet, der produksjonen av hver episode var som å se en butterflied lammelår utvikle seg. Hennes memoarer gir et sjeldent innblikk i den ville verdenen av mat-tv-produksjon, hvor leseren får en plass ved VIP-bordet og får servert historiene bak hver rett. Men Karen Katzs vei fra kulinarisk skole til produsent av matlaging-programmer var alt annet enn en rett linje. Oppvokst på Long Island som datteren av en kvinne som mente at en kombinasjon av Lipton soup mix og appelsinjuice var den beste glasuren, tar hennes reise fra Mrs. Pauls fiske-pinner til Michelin-stjerners middager med leseren på en glutton-til-glamour reise, fra søndagsfamilieutkjøp av Moo Goo Gai Pan til de sveitsiske alpene for spit-roasted.