Bogen om bålmad - av Tram Eva Helbæk, Tram Nicolai - bok (innbundet bok)
Produktbeskrivelse
"Bogen om bålmad" er en inspirerende guide til å lage mat over åpen ild, og viser at denne spennende tilberedningsmetoden ikke bare er for speidere og elitesoldater, men for alle. Å lage mat over bål er en sanselig opplevelse som gir mulighet for å nyte tiden man bruker på matlaging, i tillegg til smaken av retten. Denne boken tilbyr et bredt spekter av bålretter, fra enkle til mer utfordrende oppskrifter som krever både fokus og entusiasme. Du vil lære å bygge og tenne bål, samt få innsikt i ildens ni liv – dette er essensielt for å mestre bålmatlaging. Her finner du alt fra klassiske retter som chili con carne og ristede kastanjer, til mer krevende måltider som vil teste dine ferdigheter. Forfatterne ønsker å gi leseren friheten til å nyte et måltid ved bålet, og oppfordrer deg til å sette deg ned, se på flammene og la roen senke seg. Gjør deg klar for å ta med deg matlagingen ut i naturen med "Bogen om bålmad"!