National Maritime Museum

Cookery for Seamen

Cookery for Seamen

Produktbeskrivelse

Oppdag utfordringene som kokker til sjøs står overfor med begrensede eller rasjonerte ingredienser og restriksjoner på utstyr i denne fascinerende og nostalgiske dokumentasjonen av en sjøkokks potensielle repertoar på slutten av 1800-tallet. Lær hvordan du kan tilberede maritime måltider som sjøpai, kompasspudding og mannskapskaffe, samt få tips om hvordan man tar vare på husdyr om bord på et skip. "Cookery for Seamen" inkluderer klassiske oppskrifter på Yorkshirepudding, pølseruller og småkaker, eller, for de mer eventyrlystne, djevlede bein, duepai eller sauetunge i aspik! Opprinnelig utgitt i 1894, gir "Cookery for Seamen" detaljerte oppskrifter perfekte for måltidsforberedelse om bord, først undervist til sjøfolk ved Liverpool Training School of Cookery, og reproduseres her trofast fra en original utgave som finnes i Caird Biblioteks samling ved National Maritime Museum.

Prishistorikk

Lavest
127 KR
Høyest
133 KR
Gjennomsnitt
130 KR
Median
130 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke National Maritime Museum
Navn Cookery for Seamen
GTIN/EAN/ISBN 9781906367626
Kategorier Bøker