Food Sensitivity Testing: The Principles of Bioresonance and Biofeedback Therapy
Produktbeskrivelse
Boken 'Food Sensitivity Testing: The Principles of Bioresonance and Biofeedback Therapy' introduserer en ny og spennende helsevitenskap som fokuserer på bioresonans og biofeedback-terapi for å identifisere sykdommer og lidelser. I denne omfattende analysen av matintoleranser, sensitivitet og allergier, får leseren en grundig forståelse av hvordan bioresonans- og biofeedback-terapi kan brukes til å teste matvarer for pasienter. Boken gir også verdifulle ressurser til terapeuter ved å forklare hvordan man utarbeider en matelimineringstiltak for den enkelte pasient. Den gir en historisk bakgrunn på den raskt voksende komplementære medisinen fra det 20. århundre til i dag, med en sterk vekt på fysikk og energibruk i helseundersøkelser og helbredelse. Gjennom en klar beskrivelse av prinsippene bak terapien, presenterer boken praktisk kunnskap både for utøvere og informasjon som er nyttig for pasienter som ønsker å forstå og håndtere sine matrelaterte helseproblemer.